Business events

Business Events

 

Hartelijk welkom op onze business events afdeling. U bent op zoek naar een intieme locatie om u bedrijfsfeest, product presentatie, modeshow of personeelsfeest te vieren? Ook dan bent u bij Livv aan het goede adres.

 

Vanaf onze volledig geoutilleerde barren schenken wij graag de drank voor u uit. Of het nu gaat om een simpele fris of bier of een uitgebreide cocktail.

Wat betreft catering hebben wij geen exclusiviteit afspraken met cateraars. Dat betekent dat we in overleg met u de cateraar kunnen benaderen die het beste bij uw wensen en evenement past. Of het nu gaat om een exclusief viergangen diner van een topkok, een gevarieerd buffet of een eenvoudig hapje bij de borrel. Misschien werkt u zelf al heel lang met een cateraar samen? Natuurlijk kunt u in dat geval uw eigen cateraar meebrengen. Houdt u dan wel rekening met een catering buy-out.


Livv Club is op alle dagen* van de week exclusief te huur voor bedrijfs- en personeelsfeesten, relatiedagen, congressen, seminars, workshops, modeshows, diners, studentengala’s, filmopnames, productpresentaties, etc. 

De huur is inclusief het gebruik van alle aanwezige licht- en geluidsapparatuur. Omdat ieder evenement weer anders is, maken wij op basis van de aard van het evenement, het aantal personen en uw specifieke wensen een offerte op maat.

info@livvclub.com

Video

Latest Party Pics

Newsletter

Sign up for our Newsletter. And stay updated

Social media - Follow us on ...